КПД ДОК НС

5 (ПЕТ) НАГРАДНА КОНКУРСА КУЦУРСКОГ КЛИПА 2021

С обзиром на то да је Организациони одбор Куцурског клипа 2021 наишао на завидан одзив спонзора, као и на то да је Тематски конкурс расписан прошлог пролећа имао велики одзив, Организациони одбор КК `21 је донео одлуку о расписивању чак пет наградна конкурса.
Први је музички и односи се на такмичење у певању хумористичких песама. Могу да се певају а капела, уживо или онлајн (слањем видео-клипа), соло, дуо или трио, караоке, на матрицу и слично. Аудиција се одржава три недеље у новембру – 14, 21. и 28. новембра од 18 до 22 часа у Дому културе Куцура.
Други је позоришни и односи се на најуспешније изведен скеч или стенд-ап наступ. Скечеви/Стенд-апи се могу послати онлајн (слањем видео клипа) до 28. новембра или наступом у Великој сали Дома културе Куцура на Централној манифестацији 12. децембра.
Трећи је ликовни. Теме су: 1. Берба кукуруза 2021; 2. Хумористично-сатирична манифестација Куцурски клип. Радови се предају Организационом одбору до 21. новембра.
Четврти се односи на такмичење у прављење чардака од шапурика. Због пандемијске ситуације, такмичење у овој традиционалној дечијој игри ће се одржати неколико дана пре Централне манифестације а публици ће бити приказано на видео-биму 12. децембра у Великој сали Дома култури Коцур и, наравно, на свим друштвеним мрежама.
Пети се односи на већ традиционално такмичење Куцурског клипа – на избор најдужег клипа овогодишње бербе кукуруза. Клипови-кандидати се доносе у Дом културе до 28. новембра. Мерење клипова ће такође бити приказано на видео-биму и друштвеним мрежама.
Најбоље на сваком од пет објављена конкурса изабраће одговарајући стручни жирији, а награде ће дотичнима бити уручене на Централној манифестацији последњег викенда у новембру.


У Куцури, 12. новембра 2021.
Проф. др Михајло Фејса, председник Организационог одбора Куцурски клип 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *